Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارگردان سینما گفت: اگر هدف سینما جامعه و مردم باشند پخش مسابقات تیم ملی در جام جهانی 2018 روسیه می‌تواند فضای شادی را در میان مردم ایجاد کند و به نظر من این اقدام در هر صورتی خوب است.

احسان عبدی پور کارگردان سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره اکران فیلم "پاپ" گفت: "پاپ" اکران خوبی روی پرده دارد و براساس همان ساز و کاری که از ابتدا تعریف شده بود نمایش آن پیش می‌رود اما روز گذشته مسئله‌ای را از یکی از مخاطبان شنیدم که نمی‌دانم حقیقت است یا نه و آن این که قیمت بلیت هنر و تجربه در پردیس کوروش متفاوت از پردیس‌های دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلایل استقبال خوب مخاطبان از اکران "پاپ" اظهار کرد: در یادداشتی درباره فیلم سینمایی پاپ نوشته‌ام: فیلمی نیست که اگر مخاطب آن را نبیند چیزی را از دست می دهد اما داستان آن مانند یک سفر به درون زندگی یک خانواده است که اگر با این سفر در تمام جزئیات همراه نشود و نبیند، گویی سفر نرفته است یعنی ممکن است متوجه فیلم و پیام آن نشود.

این کارگردان ادامه داد: "پاپ" با ترکیبی از غم و شادی که در آن گنجانده‌ام فرصت سفر به مخاطب می‌دهد، فیلم با ترکیب غم و شادی جواب داده است، مخاطب در بخشی بغض می‌کند و در بخش دیگری می‌خندد که فکر می‌کنم به نوعی تلفیق خوبی را به وجود آورده و مخاطب با "پاپ" همراه شده است.

عبدی پور درباره موافقت یا مخالفت خود با پخش بازی‌های تیم ملی فوتبال در سینماها توضیح داد:‌‌‌‌ اگر هدف سینما جامعه و مردم باشند پخش مسابقات تیم ملی در جام جهانی 2018 روسیه می‌تواند فضای شادی را در میان مردم ایجاد کند و به نظر من این اقدام در هر صورتی خوب است، ولی اگر بخواهیم به پول در سینما و فروش فیلم‌هایمان فکر کنیم طبعا جامعه و مردم در درجه اهمیت فیلمسازان جایی ندارند.

وی با اشاره به نداشتن پیشرفت در روند اثر جدید خود یعنی تولید سریال "گرانباری" افزود: با توجه به اولویت‌بندی تلویزیون در تولید و پخش و نیز شبکه 5 سیما که تولید و پخش سریال‌های کمدی را در دستور کار خود قرار داده است روند تولید "گرانباری" پیشرفتی نداشته است.

عبدی پور درباره زمان پخش سریال "آرماندو" خاطرنشان کرد: هنوز درباره زمان پخش "آرماندو" از سوی صدا و سیما با من تماسی گرفته نشده است و همچنان از وضعیت پخش این سریال بی اطلاعم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: عبدی پور آرماندو گرانباری جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۴۶۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • شادی هواداران ایپسویچ تاون برای صعود به لیگ برتر انگلیس پس از ۲۲ سال + فیلم
  • مرد سال آسیا: شادی مردم ایران برایم از همه چیز مهم‌تر بود
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند